Okul Meclisi Etkinliklerimiz

Okul Meclisimiz Erozyonla Mücadele Haftası etkinliklerimiz içerisinde TEMA VAKFI tanıtım toplantısı sonucunda sınıf temsilcilerimiz ile okul sosyal sorumluluk projelerine dahil olup gönüllülük çalşması başlattılar. Bu okul TEMA gönüllüsüdür uygulamasına katılarak, çocukların erken yaşta gönüllülük kavramıyla tanışmalarına ve doğa sevgisi kazanmalarına destek olmayı amaçladıkları çalışmaları için gönülden tebrik ediyoruz. ‎Aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olarak Süreyya Paşa Korusu'nda yanan ormanlık alana fidan dikimi gerçeklerştirdiler.
   5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde okulumuzda arkadaşlarının gönüllülük kavramıyla tanışmaları ve doğa sevgi kazanmalarına yardımcı olmak amacıyla çevreye duyarlı okul olma vizyonumuzu gerçekleştirmek için gönüllülük çalışmalarını yürüttüler. Okul meclisi ve sınıf temsilcilerine teşekkür ediyoruz.

29.12.2023 62

29-12-2023